Dalblads Bake Pro™
Pannukakut, muffinssit, pullat, piirakkapohjat, leipä, ym. Nyt voit käyttää Dalbladin UUTTA Dalblads Bake Pro™ leivonta- ja ruokaproteiinia Bake Prota kaikkiin suosikkiresepteihisi. Kymmeniä ohjeita löydät myös "Leivo ilman sokeria ja jauhoja" -leivontakirjastamme.
voit korvata esim. noin 25% kuivaaineista BakeProlla - tuloksena matalampi GI, enemmän proteiinia ja parempi ravintoarvo.
Bake Pro on erikoisvalmiste joka on kehitetty erityisesti ruoanlaittaoon ja leivontaan ja se kestää lämpöä aina 200˚C asti.
Bake Pro sisältää kokonaista 78g proteiinia per 100g mutta vain 7g rasvaa ja vain 7g hiilihydraatteja (vrt puolikarkeat vehnäjauhot 70g). Ei sisällä lisättyä sokeria TAI muita makeutusaineita!
Bake Pro soveltuu mainiosti käytettäväksi myös proteiinijuomana - makeuta Sötin/Sukrinilla! Pakkaus 400 g. Bake Pro on korkealuokkaisesta 100% heraproteiinia.
KAIKKI TUOTTEET OVAT JO MYYNNISSÄ
- UUTUSSIVUJA VIELÄ TYÖSTETÄÄN!

Iso kuva | Aineosat & ravintoarvot | Ingredienser & näringsvärden
Dalblads Bake Pro™
Pannukakut, muffinssit, perunamuussi, leipä, ym. Nyt voit käyttää Dalbladin UUTTA leivonta ja ruokaproteiinia Bake Pro™ kaikkiin suosikki resepteihin. Bake Pro™ on proteiini joka on kehitetty ruoanlaittaoon, se kestää lämpöä aina 200˚C asti.
Bake Pro: n proteiiniprosentti on 80, rasvaa 4 ja hiilihydraatteja 6. Bake Pro soveltuu mainiosti myös käytettävän proteiinijuomana ja se koostuu korkealuokkaisesta heraproteiinista.
Bake Pro™ on helppokäyttöinen ja n. 25% kuivasta sisällöstä korvataan Bake Pro:lla
Anna Paulie sanoo tuotteesta: - Korvaa osa jauhoista tällä leivinjauheella jka kestää lämpöä 200 asteeseen, ja rikasta proteiinilla : leivät, kakut ja pannukakut. Tuloksena matalampi GI arvo ja parempi ravintoarvo.