Sokerittomat konvehdit | tuotetiedot
takaisin kauppaan
Suklaakonvehteja - sis. luontaista makeutusainetta - ilman lisättyä sokeria
Aineosat: sokeriton suklaa (makeutusaine: maltitoli*, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, vähärasvainen kaakaojauhe, luontainen vanilja), makeutusaine: maltitoli, maltitolisiirappi, sokeriton maitotiiviste (maito, stabilointiaine E 332, E 339), rasvaton maitojauhe, kasviöljy, tyrnimarjamehu, hasselpähkinä, brandy, sakeuttamisaine E 466, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini
Kaakaopitoisuus vähintään 48%. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää soijaa, maitoa, vehnää, hasselpähkinää ja luontaista sokeria (mm. tyrnimarjasta). Saattaa sisältää jäämiä maapähkinästä ja muista pähkinöistä. Valmistettu EU:ssa. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Paino 195 g.
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T. Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.
Ravintoarvo 100 g kohden / näringsvärde per 100 g
|
|
Energiaa / energi
|
|
Proteiinia / protein
|
6,3 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater
|
47,2 g
|
josta sokeria / varav socker
|
8,5 g
|
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
35,8 g
|
Rasvaa / fett |
26,5 g
|
Net Carbs** |
8,5 g |
Net Carbs kpl / per st (13 g) |
1,3 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan
|