Adamo vhh-pizzapohjan jauho | Tuotetiedot
takaisin kauppaan
Pizza á la Adamo™ – vähähiilihydraattinen pizzanpohjajauho
Aineosat: mantelijauho, vehnägluteeni*, maitoproteiini, munanvalkuainen, suola (kaliumjodidi)**, kuivahiiva (pakattu erikseen).
Pakkaus säilytetään kuivassa ja viileässä. Valmistaja Lapiniak GmbH Saksa, maahantuoja Sokeriton Finland. Paino 150 g (sis. kuivahiiva 7 g). Voi sisältää pieniä määriä lupiinia ja soijaa.
*Vehnägluteeni: on luontainen osa tavallista vehnää. Vehnäjauhosta voidaan proteiinipitoinen vehnägluteeni helposti erottaa erikseen vain "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Vesiliukoinen ja hiilihydraattipitoinen vehnätärkkelys erottuu proteiinipitoisesta gluteenista ilman kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät todennäköisesti Budhalaiset munkit jo 600-luvulla.
*Kaliumjodidi: on väritön suola, alkuaineiden kaliumin (K) ja jodin (I) yhdiste. Jodidi-ioni on ihmiselle pieninä määrinä välttämätön hivenaine, jota tarvitaan tyroksiinin muodostamiseen. Sen puutos aiheuttaa struumaa.
Adam's brot™ – LowCarb brödmix för hemmabruk
Ingredienser: mandelmjöl, vetegluten*, mjölkprotein, torkad äggvita, salt (kaliumjodid)**, torrgäst (packat separat).
Förpackningen förvaras svalt och torrt. Tillverkare Lapiniak GmbH Tyskland, importör Sugarfree Finland. Vikt 150 g (incl. torrgäst 7 g). Kan innehålla rester av lupin och soja.
Ravintoarvo 100 g leipää kohden / näringsvärde per 100 g bröd
|
|
Energiaa / energi
|
1228 kj (294 kcal) |
Proteiinia / protein
|
34,45 g
|
Hiilihydraatteja / kolhydrater |
4,12 g |
josta sokeria / varav socker
|
0,5 g |
josta sokerialkoholeja / varav sockeralkoholer |
0 g
|
Rasvaa / fett |
3,04 g
|
Ravintokuitua / kostfiber |
3,58 g |
Net Carbs** / 100 g pizzapohjaa / pizzabotten
|
4,12 g |
Net Carbs per annos pizzapohjaa / per portion pizzabotten (25 g) |
1,03 g |
** Kun noudatat esim. Atkinsin ruokavaliota, lasket hiilihydraatteja. Yhdysvalloissa, mistä vähähiilihydraattiset dietit ovat alun perin peräisin kotoisin, vähennetään kokonais- hiilihydraateista kuitujen lisäksi sokerialkoholit ja näin saatua hiilihydraattimäärää kutsutaan nettohiilihydraateiksi, Net Carbs. Lähde: Tri Atkinsin Dietti Elämäntavaksi (2003/2007).
takaisin kauppaan |